billenő platós kisteherautó

A fizikai munka során minden segítség jól jön, hiszen hosszú távon kifejezetten fárasztó az ember számára az ilyen jellegű tevékenység. Ha a munka részét képezi a nehéz vagy méretes anyagok egyik pontból a másikba való szállítása, akkor ebben nagy segítség lehet egy billenő platós kisteherautó használata. Lássuk, miért is jó választás egy ilyen jármű és miben segíti a mindennapi munkavégzést!

1. A billenő platós kisteherautó nagy segítség a rakodásnál

Egy billenő platós kisteherautó esetében találkozik egymással a platós szerkezetének erősségei, valamint a billenőplatós rendszer praktikussága egyaránt. Ráadásul mivel a billenési szög ebben az esetben 45°, nem csak nehéz építőanyagok, de ömlesztett áruk lerakodására is tökéletesen alkalmas.  Vagyis nem kérdés, hogy az ilyen tevékenységi körű cégek számára elengedhetetlen egy ilyen jármű használata.

2. E jármű felépítése minden szempontból egyedi és precíz

A fentiek mellett fontos tudni a billenő platós kisteherautó modellekkel kapcsolatban, hogy a rövid vagy hosszú tengelytávú változatok szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel vannak kombinálva. A billenő platós kisteherautó lelkét pedig egy 1500 köbcentis, négyhengeres, kéttengelyes, elektronikus befecskendezésű motor adja, amely rövid, illetve hosszú hatótávú változatban is kapható.

3. Hatalmas a teherbírásuk

billenő platós kisteherautó

Egy ilyen billenő platós kisteherautó minimum 815 kg-nyi, maximum 1345 kg-nyi hasznos teherbírással rendelkeznek. Ezen felül a Porter NP6 öt különböző felszereltségi szintet kínál. Ezek a modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a vezetési élményt és a jármű funkcionalitását.

Vagyis ahogy a fentiekből is látható, nem kérdés, hogy ahol a nehéz anyagok vagy méretes dolgok szállítása, illetve az anyagok megfelelő helyre rakodása a mindennapi rutin feladatok részét képezik, ott egy ilyen jármű nagyon nagy segítséget jelenthet.

Hiszen nem csupán igen komoly mértékű időt és energiát spórol meg a munkavégzők számára, de az ezáltal felszabaduló kapacitást pedig hasznos tevékenységekre fordíthatják. Nem beszélve arról, hogy a munkakedv is nőhet.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.