bébiőr

Minden szülő szeretné teljes biztonságban tudni gyermekét, azonban az sem megoldható, hogy a nap minden egyes percében vele legyenek, sose hagyják magára a csöppséget. Szerencsére a bébiőrök használatával nagy segítséget kapunk, hiszen a lakás egy másik pontján is látjuk, mit csinál éppen a gyerkőc.

A bébiőrök között nagy a választék, mind-mind más szempontból előnyös, más-más extrával van felszerelve. Ha igazán megbízható készüléket keres valaki, akkor a Baby Lion webáruház bébiőr kategóriájában érdemes szétnéznie, hiszen a Lionelo márkájú modellek teljes mértékben megfelelnek az elvárásoknak. Ismerkedjünk meg velük közelebbről!

Miért használj bébiőrt?

Csengetett a postás, de nem mersz ajtót nyitni neki, mert félsz, hogy gyermekednek baja esik közben? Főznél valamit ebédre, míg a kicsi szundít, de aggódsz, mi lesz, ha felkel és nem talál téged? Szeretnél letusolni, de nem mered a nagyobb gyermeket sem egyedül hagyni arra a pár percre se? Nos, ilyen esetekre találták fel a bébiőrt!

Ez a kis méretű készülék arra való, hogy figyelemmel kísérd gyermeked cselekedeteit akkor is, amikor nem tartózkodsz vele egy helyiségben. Akár a nappaliban tevékenykedsz, akár a konyhában főzöl éppen, biztonságban tudhatod a babádat, ha felállítasz a szobájában egy bébiőrt, és ez jelez, ha a baba hiányol.

A Lionelo kamerás bébiőrök egytől egyig megbízhatóak, igen magas színvonalat képviselnek, áruk mégis megfizethető. Mindegyik képes a kétirányú kommunikációra, azaz nemcsak te hallod a másik szobából a gyermekedet, hanem ő is hallani fog téged. Ez a funkció azért is hasznos, mert az éjszakai megébredés során nem kell felkelned az ágyból, elég csupán a hangoddal megnyugtatni a csöppséget.

A biztonságos modellek éjszakai módot is tartalmaznak, s ennek köszönhetően a sötétben is láthatod, mit csinál éppen a gyerkőc. Kültéren és beltéren is használhatók a kamerák, a hatótávolságot azonban figyelembe kell venni!

Egy népszerű modell: Lionelo Babyline Smart bébiőr – macifejjel

Ez a különlegesen dizájnos bébiőr korlátlan hatótávolsággal rendelkezik, ha van hálózati lefedettség. A képet, amit rögzít, a telefonodon tudod megnézni, és hamar közbeavatkozhatsz, ha baj van.

A Lionelo Babyline Smart hang- és mozgásérzékelővel rendelkezik, emellett integrált hőmérő és páratartalom-mérő is bele van építve. Azonnal jelez tehát, ha a szobában túl magas vagy túl alacsony a hőmérséklet.

A kamerás bébiőrnek széles a betekintési szöge, nagy terület belátható általa. Éjszakai módban 10 méteres hatótávolságon belül működik. Különlegessége, hogy egy bájos macifej is a szett tartozéka, de azért is olyan népszerű, mert altatódallamokat és nyugtató természethangokat is le tud játszani.

Ha két gyerek van: Lionelo Babyline dupla kamerás bébiőr 5.1

Nagyszerű termék a kétkamerás bébiőr is, amely egyidejűleg több helyiség megfigyelését teszi lehetővé. Ideális akkor, ha a testvérek külön szobában vannak. Akkumulátora feltöltve akár 20 órás működést is biztosít.

A Lionelo bébiőrök között még további típusokat is találsz a Baby Lion webáruházban!

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.