hűtőgép

Azzal mindenki tisztában van, hogy legyen egy konyha bármilyen esztétikus vagy épp kicsit leharcolt állapotban, a szívét, a lelkét a benne működő gépek fogják jelenteni. Ez tehát egyértelműen az a terület, ahol kiemelt jelentősége van annak, hogy jó döntések szülessenek.

A minőség kiemelten fontos kérdés

Szerencsére a Markabolt.hu Electrolux hűtőgépeit választva egészen biztosak lehetünk abban, hogy nem fogjuk elrontani a döntést azzal, hogy nem megfelelő színvonalú eszközzel szereljük fel a konyhánkat. De milyen szempontokat érdemes mérlegelni a beszerzés előtt?

A legfontosabb szempontok, amiket érdemes átgondolni

Az egyik elsődleges kérdés, hogy beépíthető vagy szabadonálló változatot szeretnénk inkább. A beépíthető modelleknél magában a konyhabútorban kell helyet találnunk az eszköznek, ami többnyire hatással van arra is, hogy milyen méretű, illetve űrtartalmú berendezések fognak megfelelni számunkra.

A szabadonálló hűtőszekrények esetén szintén figyelni kell a rendelkezésünkre álló tér nagyságára, hiszen ugyan nem a konyhaszekrényben, de többnyire egy adott helyen szeretnénk elhelyezni ezeket is, korlátlan nagyságú terület azonban kevesek számára elérhető. A másik, amire fontos figyelni ezeknél, az a dizájn, hiszen nem elrejteni kívánjuk őket, hanem inkább megmutatni szeretnénk.

Az űrtartalom azonban abból a szempontból is külön jelentőséggel bír, hogy mennyi élelmiszert szeretnénk tudni eltárolni ezekben. A fagyasztó rekesz megléte, illetve mérete szintén nem elhanyagolható tényező.

Foglalkozni érdemes az energiafogyasztással is, hiszen jelentős különbségek vannak ezen a területen az egyes készülékek között. Hiába spórolunk a vételáron, ha aztán apránként kifizetjük annak sokszorosát a havonta fizetendő áramszámlák keretében.

Válasszunk minőségi hűtőszekrényt, amellyel hosszú távon is elégedettek lehetünk.

Egy ideális modell

Az Electrolux LNT7TF18S hűtőszekrény kiváló választásnak bizonyulhat. Energiaosztály tekintetében F besorolást kapott, éves energiafogyasztása mindössze 279 kWh. 194/62 literes űrtartalom jellemzi, azaz a fagyasztórekesz 62 literes, a hűtőtér pedig 194. A két hűtőkörnek köszönhetően külön-külön szabályozhatjuk a fagyasztó- és a hűtőrészt.

Ezzel a berendezéssel mindig megőrizhetjük az ideális páratartalmat, amelynek hála az ételek nem fognak kiszáradni, valamint örökre elbúcsúzhatunk a fagyasztó leolvasztásának nyűgjétől is. Az automata leolvasztás mellett a kiegyenlített belső hőmérséklet is ideálisnak bizonyul az élelmiszerek tartósságának szempontjából.

A FlexiShelf segítségével pedig mindig a saját kedvedre módosíthatod a hűtőszekrény belsejét. Ezzel a praktikus megoldással a nagyobb edények elhelyezése sem okoz problémát többé.

Ez a beépíthető modell számos szempontból kiváló választásnak bizonyul, ahogy a pozitív tulajdonságai is bizonyítják.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.