anatómiai gyógypapucsok

Sokan úgy gondolják, hogy anatómiai gyógypapucsok viselése csak azok számára ajánlott, akiknek valamilyen problémája van. Ám ez a legkevésbé sem igaz. A különböző ízületi és gerinc problémák megelőzésére is tökéletesen alkalmasak a jól megválasztott, divatos és komfortos gyógypapucsok. Lássuk, miről is van szó!

Miben rejlik az anatómiai gyógypapucsok titka?

Ezek a anatómiai gyógypapucsok speciális kialakítású, valódi bőrből készült papucsok, amelyek nem csak nagyon kényelmesek, de viselőjük számára egész napos komfort érzetet is biztosítanak.

Mivel a benne található, anatómiailag kialakított talpágy és a zselés talpbetét alátámasztja a láb izmait, így ráadásul egészséges is a használatuk és hatalmas terhet vesz le ezáltal a gerincről, valamint az ízületekről. Mindezeken felül a talpukon található egy csúszásgátlóval ellátott tapasz is, amely sokkal jobb tartást biztosít, mint hagyományos társaik.

Ezek a női gyógypapucsok pedig az úgynevezett antishokkos saroknak köszönhetően pedig ezek az anatómiai papucsok a gerincet érő rezgések 50%-át elnyelik.

Gyógypapucsok mindenkinek!

anatómiai gyógypapucsok

A gyógypapucsok esetében a kényelem mellett a gyártók a megjelenésre is nagy hangsúlyt fektettek, amelynek hála ezek a lábbelik sokkal inkább hasonlítanak a divatlapokban található termékekre, mint gyógyászati segédeszközökre.

Minden egyes kínálatunkban szereplő modell tökéletesen megfelel az aktuális trendeknek. Így a külső szemlélők számára észre sem lehet venni, hogy éppen egy női gyógypapucs van a lábadon. Ráadásul mindenki megtalálhatja közöttük a számára leginkább tetsző típust, hiszen a pántos, tépőzáras, csatos vagy zár fej résszel rendelkező modellek között igen széles a kínálat az árnyalatok és mintázatok terén is.

A hétköznapok mellett munkavégzéshez is javasolt a használatuk. Ha a hivatásodból kifolyólag sokat vagy talpon, felüdülés lesz a tested számára egy, az anatómiai gyógypapucsok közül. Így például fodrászok, bolti eladók, árufeltöltők, egészségügyi dolgozók számára aranyat érhet egy – egy ilyen lábbeli.

A fentiekből látható, hogy nem csak akkor érdemes szétnézni a gyógypapucsok kínálatában, amikor már valaki problémákkal küzd, ugyanis megelőzésként is tökéletes megoldás ez arra, hogy egy kicsit levedd a terhet az izmaidról, ízületeidről és csontjaidról.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.