habdoboz

Az ételszállítás napjainkban nagyon magas szinten történik, futárszolgálati hálózatok működnek annak érdekében, hogy a megrendelők minél hamarabb hozzájussanak az elkészített ételhez. Az étel minőségének szempontjából azonban nem csupán a gyorsaság számít, hanem az is, hogy milyen csomagolóanyagba kerül bele, így ennek kiválasztása sem egyszerű feladat.

Az ideális szállítódoboz

Az ételt tehát a lehető leggyorsabban kell eljuttatni a vásárlóhoz, mégpedig úgy, hogy az a szállítási folyamat során ne hűljön ki. Az indepack.hu habdobozaira jellemző a kiváló hőszigetelési képesség, de az is, hogy ezek a dobozok könnyűek, vékony falúak, mégis strapabíróak.

További előnyük, hogy könnyen egymásba rakhatók, így helytakarékosan lehet őket tárolni, az pedig, hogy mikrohullámú sütőbe tehetők, a későbbi elfogyaszthatóságot segíti.

Milyen anyagokból készülnek ezek a habdobozok?

Az ételszállító hőtartó dobozok XPS-ből készülnek. Ezt az anyagot az építőiparban is megtaláljuk, hiszen a falak, az alap, az aljzat vagy a födém szigetelésére is használják. Ez az anyag könnyű, ütésálló, mikrózható, erős, de a nedvességnek és a hőingadozásnak is ellenáll. A környezetre gyakorolt hatásától sem kell tartani, mivel újrahasznosítható.

Milyen dobozokat lehet beszerezni XPS-ből?

Többféle menüboxot találhatunk ebből az anyagból, ezek lehetnek egyterűek vagy több részből állóak. A többrekeszesekben el tudod különíteni a köretet és a feltétet, de akár a salátának vagy a szósznak is külön helyet találhatsz. Kapható még hamburger doboz, ami ideális a hamburger számára, nem fog benne szétesni és kihűlni sem.

Külön figyelmet érdemel az Aréna habdoboz!

Nyáron kiemelt jelentősége van a fagylaltos doboznak, hiszen az XPS hőszigetelő képessége nem csupán a meleg, de a hideg és fagyott ételek esetében is lényeges. Éppen ezért az Aréna fagyisdoboz a nyári szezonban egy tökéletes termék, amibe az elviteles fagylalt mellett akár a megmaradt hideg desszertet is becsomagolhatod. A rá való tető tökéletesen illeszkedik, és kint tartja a nyári forróságot.

Az Aréna fagylaltos thermo habdoboz tetejét nem is kell külön megrendelni, mivel együtt szállítják a dobozzal, bár tudni kell róla, hogy a tető külön van, nem egybefedeles termék.

Létezik folyadék szállítására alkalmas habdoboz?

A habdobozok esetében gyakran csupán a kis fülecskével lezárható, egybefedeles változatot ismerjük. Azonban tudni kell azt, hogy létezik leveses habtégely is, ami képes arra, hogy cseppmentesen záródjon, ezért a levesek, főzelékek esetében is lehetőség van XPS doboz vásárlására, amelyben hosszú ideig megmarad az étel eredeti hőmérséklete. A levesesdobozhoz azonban ne feledd megvásárolni a tetőt is!

Az XPS egy kiváló hőszigetelő termék, ami sokféle változatban beszerezhető. Fagylalt, leves, főétel, desszert is szállítható benne, használat után pedig szelektíven gyűjthető és újrahasznosítható.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.