telefon

Nem véletlenül választanak manapság a felső kategóriából telefont maguknak az emberek: ezekben az eszközökben ugyanis környezetbarát alkatrészek találhatók, sőt a legújabb technológiáknak köszönhetően az ilyen modellek energiahatékonyabban is működnek.

Így aki kicsit távolabb lát az árcédulánál, és tudja, hogy a befektetése hosszútávon megtérül, nyugodtan megrendelheti a Samsung Galaxy S24 Ultra 5G okostelefont a CoolMobile.hu oldalán. Nézzük, milyen innovációk érhetők tetten e készülék esetében!

A környezetvédelem jegyében készült

Amit lényeges kiemelni: a Samsung évek óta elkötelezett híve a környezetvédelemnek, hisz a fenntarthatóságban. Közleményeikben gyakran kitérnek arra, mily módon adnak új életet a leselejtezett tárgyaknak. Például a halászhálók, vizespalackok és CD-tokok újrahasznosítására is gondolnak, és ezeket felhasználják az új okostelefonok, de a tabletek gyártása során is.

Emellett tájékoztató kiadványokkal is segítik a felhasználókat, amelyben leírják, hogyan lehet a régi Samsung eszközöket átalakítani intelligens otthoni eszközzé. Ennek folyományaként csökken az e-hulladék mennyisége.

A Samsung Galaxy S24 Ultra 5G is nagyrészt újrahasznosított, környezetbarát anyagból készült. Energiatakarékos is, ezt a célt a különféle üzemmódok is támogatják. Ezen kívül több más gyártóhoz hasonlóan a Samsung sem mindig mellékel adaptert a gyári dobozba, hogy az előző telefonunkhoz tartozónak meghosszabbítsák az élettartamát.

Az újítások magas felhasználói élményt eredményeznek

A fentebb felsoroltak persze nem jelentik azt, hogy a minőség rosszabb lenne, sőt. Olyan extrákat találunk a Samsung Galaxy S24 Ultra 5G esetében, mint az S Pen, amelyet ehhez a telefonhoz is csatolnak.

A ceruza megkönnyíti a munkát, gyorsabbá teszi a feladatok elvégzését, így hatékonyabban dolgozhatunk. Olyankor is igénybe vehetjük, amikor pontosan akarunk lejegyzetelni vagy lerajzolni valamit, de AI-al kiegészülve az internetes keresésben is segít.

Attól sem kell félni, hogy az S Pen használata karcolni fogja majd az előlapot, hiszen azt Corning Gorilla Armor üveg borítja!

Itt jegyeznénk meg azt is, hogy a kijelző Dynamic LTPO AMOLED 2X technológiájú, a képátlója 6,8 hüvelyk, a képfrissítése 120 Hz, a felbontása 1440 x 3120 pixel, a maximum fényereje pedig 2600 nit! Van mindig bekapcsolt képernyő üzemmódja is. Mindezekhez egy erős, 5000 mAh-s akkumulátor adja az energiát.

További pozitívumok

A kamerarendszerrel is maximálisan elégedettek lehetünk: négy egység is van a hátlapon, a főkamera 200 MP-es!

A Snapdragon 8 Gen 2 processzor is segíti a munkánkat, bármiről is legyen szó. Tárhely tekintetében sem lehet okunk panaszra: akár 1 TB-os verzióban is beszerezhető a Samsung Galaxy S24 Ultra 5G.

Természetesen a sok lementett adatot védeni is kell, ebben is kiemelkedőek a Samsung csúcsmodelljei. A Knox Vault biztonsági platform, az arcfelismerő és az ujjlenyomat-olvasó is mind azt a célt szolgálja, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá az eszközünkhöz. Érdemes bővebb információt szerezni a készülékről a CoolMobile.hu oldalán!

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.