kishaszongépjármű

Egy kishaszongépjármű nagyon sokféle előnyt képes adni a kisebb és nagyobb vállalkozások számára egyaránt, ám csak abban az esetben érvényesülnek mindezek a gyakorlatban, ha minden szempontból a legjobb típust választjuk ki. Egy billenő platós kisteherautó több szempontból is maximálisan kihasználhatja az igényeket. Lássuk, miről is van szó!

Egy billenő platós kisteherautó igazán praktikus kishaszongépjármű

Egy megfelelően felszerelt kishaszongépjármű esetében hatalmas előnyt jelent az, ha raktere nagy és komoly súlyokat bír el, ennek ellenére az alap méretei kisebbek, mint a hasonló kapacitással bíró társaié. Hiszen ez a közlekedést és a fenntartást is nagy mértékben könnyebbé teszi.

A fokozott kezelhetőség, valamint a környezetbarát motorok pedig csak a habot jelentik azon a bizonyos tortán. Mindez pedig kifejezetten versenyképes költségekkel párosul, ami szintén hatalmas előnyt jelent mind a vásárlás, mind pedig a használat során.

Egy billenő platós kisteherautó esetén egyesülnek a platós szerkezet erősségei, valamint a billenőplatós rendszer praktikussága egyaránt. Igen komoly előny továbbá az is, hogy billenési szög 45°, ennek köszönhetően pedig nem csak nehéz építőanyagok, de ömlesztett áruk lerakodására is tökéletesen alkalmassá válnak.

Mekkora teherrel bír el egy ilyen jármű?

kishaszongépjármű

Lényeges információ, hogy a billenő platós kisteherautó modellek esetében a rövid vagy hosszú tengelytávú változatok szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel vannak kombinálva, ez pedig minimum 815 kg-nyi, maximum 1345 kg-nyi hasznos teherbírást eredményez.

Ráadásul a modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a vezetési élményt és a jármű funkcionalitását. E kishaszongépjármű lelkét pedig egy 1500 köbcentis, négyhengeres, kéttengelyes, elektronikus befecskendezésű motor adja, amely rövid, illetve hosszú hatótávú változatban is kapható.

Maradéktalan vezetési élmény

Amellett, hogy kifejezetten erős és strapabíró járművekről van szó, nem mehetünk el szó nélkül a vezetési élmény mellett sem, ugyanis ez garantáltan pozitív megítélést kap majd akár már egy próbakör után is.

Mindezek által pedig egy hasznos, praktikus, a mindennapi munkavégzést nagy mértékben segítő kishaszongépjármű büszke tulajdonosa lehet.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.