Gyors és hatékony patkányirtás a környezet terhelése nélkül

A kertes házakban és a társasházakban egyaránt előfordulhat, hogy patkány fészkeli be magát a falak közé, a pincébe vagy a padlásra. Ilyenkor minél hamarabb ajánlott felkeresni egy olyan szakembert, aki gyakorlattal rendelkezik a patkányirtás terén.

A kémiai irtás során az idő is jelentős szereppel bír, hiszen meg kell várni amíg a rágcsálók egyáltalán felfedezik és elfogyasztják a mérget, ami ezt követően lassan fejti ki a hatását.

Ez a késleltetés egy tudatosan kialakított tulajdonsága a modern irtószereknek, ezáltal ugyanis az elhulló patkányok nem szolgálnak figyelmeztetésül a többi rágcsáló számára.

Az eredményességet befolyásoló további negatív faktor, hogy a patkányirtás folyamatában alkalmazott mérgek, még ha be is jutnak az állat szervezetébe, sokszor nem fejtik ki megfelelően a hatásukat.

Ennek oka lehet például az is, hogy ezeknek a készítményeknek az általánosan alkalmazott ellenszere a K1 vitamin, ami a legtöbb zöld növényben megtalálható. Azok az állatok, amik 4-5 napon belül fogyasztanak ilyet, lényegében maguktól beviszik az ellenanyagot a szervezetükbe.

Mivel a patkányok számos egészségügyi veszélyt hordoznak, továbbá tetemes károkat képesek okozni, ezért érthető, hogy sokan inkább biztosra mennének és várni sem igazán szeretnének.

A leggyorsabb és egyben leghatékonyabb megoldás egyértelműen a patkányirtás vadászgörénnyel. Ez a módszer azonnal képes megoldani a fennálló problémát és vitathatatlan előnye, hogy mindezt a környezet terhelése nélkül valósítja meg. Nincs szükség erős kémiai összetevőkre, amik egyébként is veszélyt jelenthetnek a háziállatokra nézve.

Ez a típusú patkányirtás igencsak keresett metódus a gazdasági telepekkel, raktárakkal vagy vendéglátóipari egységekkel rendelkező tulajdonosok között is, mivel gyorsan és eredményesen képes felszámolni az elszaporodott állományt. Amennyiben fennmaradna néhány példány, az már könnyen kezelhető a hagyományos patkányirtás módszereivel.

A kártevők felszámolásáért felelős szakemberek akkor is a rendelkezésünkre állnak, ha éppen darázsirtás igénye lépne fel. Emellett gyakran okoznak kellemetlenséget a bútorainkba befészkelő poloskák is, ez a probléma azonban szintén könnyen orvosolható az ágyi poloska irtás révén.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.