hasznos digitális eszközök és kiegészítők a ház körül

Kerti partit tervezel? Sokat vagy a szabadban a ház körül? Kiülnél a teraszra dolgozni? Napjainkban számtalan módon dobhatod fel az ehhez hasonló programokat. Egy jó okostelefon, laptop, vagy digitális hangszóró hamar a kedvenced lehet.

Nem mindegy azonban az sem, milyen kiegészítőket és tartozékokat használunk, hogy hosszú távon is megőrizzük a digitális eszközök állapotát, vagy még stílusosabbá, elegánsabbá varázsoljuk őket.

laptop

Kép forrása: Pixabay.com

Digitális kütyük a szabadban, amiket érdemes beszerezni

Aki házban lakik, saját kerttel és udvarral, pontosan tudja, néha mennyi munkával jár a folyamatos karbantartás. Lenyírni a füvet, megtisztítani az asztalt, széket, vagy akár a medencét. Másrészről adott a lehetőség, hogy kihasználjuk annak minden szegletét.

Aki megteheti, akár az egész napot is eltöltheti a szabadban. A hétvégi grillezések és összejövetelek pedig mindent visznek. Persze egy panellakás sem feltétlenül kizáró ok ahhoz, hogy valaki kiüljön az erkélyre, és onnan végezze el munkáját, ha azt digitálisan megteheti.

Manapság szerencsés helyzetben vagyunk. Az életünk egyre kényelmesebb, egyszerűbb. Köszönhetően elsősorban a digitális eszközöknek. Ahelyett, hogy megriadnánk tőlük, használjuk ki a lehetőségeket!

Nézzünk is pár olyan alapvető elektronikus kütyüt, amelyeket mindenképpen érdemes otthon tartani, és a kertben, szabadban is nagyon jól jönnek:

  • Okostelefon: valószínűleg ez a pont már magától értetődő. Ettől függetlenül érdemes olyan okostelefont választani, amelyik minél több hasznos funkcióval rendelkezik, illetve hosszú ideig bírja töltés nélkül. A stílusos, dizájnos megjelenés sem utolsó szempont, ezért a külsőre is érdemes figyelmet fordítani. Az okostelefon sajnos gyakran baleset áldozata lesz. Leesik a földre, rosszabb esetben betonra vagy térkőre és máris összetörik a kijelzője. Szeretnéd magad megkímélni az ilyen bosszúságtól? Egy megfelelő telefontok beszerzése a megoldás..
  • Fülhallgató: vezetékes vagy vezeték nélküli típusokat egyaránt találhatunk. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Amennyiben a szabadba keresel megoldást, inkább egy vezeték nélküli fülhallgatót javaslunk. Így kényelmesen hallgathatod a zenét például fűnyírás közben, és nem kell magaddal cipelni az okostelefont és vigyázni közben a vezetékre. Na és persze a vezeték kibogozásával sem kell bajlódni, ami nagyon bosszantó tud lenni.
  • Laptop, tablet: otthonról dolgozol, vagy csak szeretnél a nap végén egy pohár bor mellett a szabadban olvasgatni, videókat nézni és híreket olvasni? Könnyen megteheted. Egy laptop, vagy tablet rugalmasan használható és hordozható, bárhol is vagy a világban. Az udvarra is simán kiviheted, ha pedig sokáig bírja az akksi, akkor a töltéssel sem kell bajlódni.
  • E-book olvasó: ha egyszerűen csak kiülnél a hintaágyba olvasgatni, viszont épp nincs nálad egy jó könyv, vagy inkább a digitális megoldások híve vagy, egy e-book olvasónak biztos hasznát veszed. Egyszerű, mégis nagyszerű találmány, a könyveket néhány kattintással letöltheted elektronikusan. Nincs ennél egyszerűbb módja a könyvvásárlásnak.
  • Bluetooth hangszóró: ha összejövetelt tervezel, a zene természetesen kihagyhatatlan. Ehhez szükséged lesz egy olyan hangszóróra, ami igazán jó minőségben biztosítja a hangulatot. Az okostelefonoddal könnyedén tudsz csatlakozni a bluetooth hangszóróhoz és máris indulhat a kerti party,

Természetesen nehéz lenne felsorolni minden hasznos digitális kiegészítőt, amelyek a ház körül jól jöhetnek. Ezek a legalapvetőbb kiegészítők, amiket célszerű beszerezni, hogy könnyebbé és hatékonyabbá tegyük a mindennapokat.

telefontok

Kép forrása: Pixabay.com

Stílusos telefontok és egyéb kiegészítők

Amennyiben digitális eszközöket szeretnél online vásárolni, fontos hangsúlyt helyezni a megbízhatóságra is. Az etuo.hu Magyarország egyik vezető internetes szakáruháza az okostelefonokhoz és táblagépekhez kapható kiegészítők területén.

Garanciával ellátott, ellenőrzött termékeket kínálnak, és mindezt jó ár-értékkel. Legyen szó telefontokról, bluetooth hangszóróról vagy akár szelfibotról.

Az Árukereső.hu jóvoltából „megbízható bolt” minősítéssel rendelkeznek. Online ügyfélszolgálatuk pedig kérdés esetén azonnal az ügyfelek rendelkezésére áll, vásárlás előtt, vagy az után egyaránt.

Képek forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.