Két periódusban zajlik az ágyi poloska irtás

A különböző rovarokat senki nem látja szívesen az otthonában. Legfőképpen akkor, ha az adott példány éjjelente az alvó ember vérével szeret táplálkozni. A vérszívó ágyi poloskák érthető módon mindenkiből viszolygást váltanak ki és abban az esetben, ha valaki felfedezi magán a csípéseket, természetes, hogy azonnal megoldást szeretne a problémára.

Az ágyi poloska irtás szakmai felkészültséget igényel és a maximális hatékonyság érdekében nem érdemes házilag felvennünk a harcot ezekkel a vérszívó betolakodókkal. Mivel az összes lehetséges búvóhelyet kezelni szükséges, ezért egy olyan szakemberre van szükség, aki gyakorlattal rendelkezik és teljeskörűen ismeri a rovarok életmódját.

Ez a típusú poloska rendszerint használt bútordarabokról kerül be az otthonunkba, de előfordulhat egyéb módon is a bejutása, mivel gond nélkül képes egyik felületről átvándorolni a másikra. Az otthonunk olyan részein teszi le szívesen a petéit, ahol a legtöbb időt töltjük el mozdulatlanul, hiszen ezáltal képes zavartalanul hozzáférni az emberi vérhez.

Az ágyi poloska irtás két fázisban történik. Mindkét esetben mérget alkalmaznak, ami az emberi szervezetre nézve nem rejt semmiféle kockázatot.

Természetesen ettől függetlenül közvetlenül nem tartózkodhatunk bent a helyiségben az ágyi poloska irtás során, mivel a szakemberek egy irtószeres mezőt hoznak létre a fertőzött felületeken. A kezelt bútorokat hat órán keresztül semmiképpen nem használhatjuk, ezt követően pedig két órás szellőztetést kell alkalmaznunk.

Mindezek után azonban nyugodtan újra berendezkedhetünk. Az ágyi poloska irtás megismétlése rendszerint 2-6 héten belül kell megtörténjen. Erre azért van szükség, mert ennyi idő alatt kelnek ki az esetlegesen fennmaradt petékből az aktív példányok.

Ez azonban már csupán egy felületi irtás, amit nem kell kövessen az első periódusban alkalmazott több órás várakozási idő.

Függetlenül attól, hogy milyen kártevők keserítik meg a mindennapjainkat, egy profi és valóban eredményes munkát végző szakember azonnal képes megfelelően reagálni a helyzetre.

A poloskák irtása mellett többek között darázsirtás vagy patkányirtás is szükségessé válhat, szerencsére azonban minden problémára létezik hatékony megoldás.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.