akkumulátoros szerszámgépek

Az akkumulátoros szerszámgépek és eszközök igazán nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen kiváló teljesítmény, kompakt kivitel és könnyű használhatóság jellemzi őket, mindezt ráadásul úgy, hogy használat közben nem zavarnak minket kábelek és vezetékek.

A számtalan előny mellett ráadásként remek kiegészítőket, tartozékokat is találhatunk hozzájuk. Nézzünk ezekre néhány példát!

Kiegészítők akkumulátorral üzemelő eszközökhöz

Az Elefántszerszám.hu Webáruház tartozékok szempontjából is bőséges választékkal kedveskedik vásárlóinak, amelyek között számos hasznos terméket megtalálhatunk.

Az egyik hasznos termékcsoportot a fűrészekhez használható kiegészítők jelentik, amelyek között például megtaláljuk az orrfűrészhez és a dekopírfűrészhez való karokat, körfűrészhez, dekopírfűrészhez, továbbá mini körfűrészhez alkalmas párhuzamos vezetőket, láncfűrészhez fűrészláncot és láncvezetőt.

Porelszívó zsákot is választhatunk gérvágó fűrészhez, valamint szűrőbetétet, padlófúvókát, kefés fúvókát, résszívócsövet és motort porszívóhoz, így a munkaterületünket mindig tisztán fogjuk tudni tartani.

A kifejezetten az ilyen jellegű feladatokhoz kifejlesztett porszívónak köszönhetően nemcsak sokkal kisebb rumlit fogunk csinálni abban a térben, ahol éppen dolgozunk, hanem arra is ügyelhetünk, hogy biztonságos környezetben végezhessük el a feladatot.

Polírozófej polírozógéphez, első és hátsó kioldókapcsoló sövényvágóhoz szintén megtalálható a tartozékok között. A mindig megfelelő megvilágítást segítik a munka során használt lámpákhoz kapcsolódó termékek, mint például a LED fényforrások és az állványok.

A tárolás és a szállítás feladatában vannak segítségünkre a szerszámos bőröndök és táskák, valamint a kifejezetten az akkumulátorokhoz és töltőkhöz kialakított hordeszközök. Láthatjuk, hogy a tartozékok nagyon sokféle területet felölelhetnek.

Figyeljünk oda az eszközeinkre!

A választékból több dolgot is ki lehetne emelni, de most elsősorban azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy nem csupán a rendszeres karbantartás és szervizelés fontos, hanem az is, hogy megelőzzük a különféle káreseményeket!

A nem megfelelő tárolás és szállítás során tönkremehetnek a szerszámgépeink, ráadásul ez akár úgy is előfordulhat, hogy nem is tudunk róla, csak akkor derül ki, amikor éppen szükségünk lenne rájuk. Érthető módon ez nagy bosszúságot okozhat, éppen ezért jobban tesszük, ha eleve elkerüljük.

Megbízhatóság, hosszú élettartam

Amennyiben gondot fordítunk a prevencióra, s rendszeresen figyelmet fordítunk akkumulátoros szerszámgépeink és eszközeink állapotára, akkor egy jó minőségű termék esetén nagyon sokáig használhatjuk.

Ezzel nem csupán azt az előnyt zsebelhetjük be, hogy a már jól ismert készüléket használhatjuk, hanem azt is, hogy a pénztárcánk is vastagabb marad, s még a környezetvédelem érdekében is tettünk egy hasznos lépést.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.