alvázas kisteherautók

Való igaz, hogy az alvázas kisteherautók mérete jóval kisebb, mint más hasonló teherbírással rendelkező társaiké, ennek ellenére meghazudtolják mindezt és igen komoly súlyokat is képes elszállítani. Ráadásul igen praktikusak és kényelmesek is ezek a járművek.

Az alvázas kisteherautók kialakítása nem mindennapi

Az alvázas kisteherautók titka a felépítésükben rejlik, amely felemeli őket a nagyobb méretű, ugyanolyan teljesítményre képes szállító járművek közé. Ezen felül a stabilitást a maximum 237 x 65 milliméteres, nagy szilárdságú, négyzetprofil acélelemekből készült létrás vázszerkezet adja.

Mindezek mellett a motorhoz és a sebességváltóhoz egyaránt rendelkezésre állnak akár 16 kW teljesítményű kihajtások. A dupla parabolarugós hátsó felfüggesztés pedig csak hab a tortán ebben az esetben.

Annak érdekében, hogy a legjobban megfeleljenek az egyedi igényeknek ezek az alvázas kisteherautók , öt különböző felszereltségi szint áll rendelkezésre. Ezek a modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a jármű funkcionalitását, ezzel együtt pedig a sofőrök vezetési élményét.

A lelkét pedig a az 1500 köbcentis, négyhengeres, kéttengelyes, elektronikus befecskendezésű motor adja, amely rövid, illetve hosszú hatótávú változatban kapható a feladat jellegétől függően.

Élmény lesz a vezetés

alvázas kisteherautók

Ezek az alvázas kisteherautók ugyanis amellett, hogy négy különböző felszereltségi szintet kínálnak, az egyébként is modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a vezetési élményt és a jármű funkcionalitását.

Nagyon sokat tesz hozzá a szállítási és vezetési élményhez továbbá például a megerősített, nagy hajlítónyomatékú alvázgerenda válaszfal, amely kapcsolódási csomópontként funkcionál.

Kis helyen is elfér

A méreteinek hála sokkal kevésbé okoz gondot ezek esetében a városban való közlekedés és a parkolás is, hiszen jóval kisebb helyen lehet velük manőverezni, mint nagyobb, hasonló teherbírású társaikkal.

Ez pedig tökéletes alapja minden olyan tevékenységnek, ahol a mindennapok részét képezi a nehéz vagy nagy méretű dolgok szállítása egyik pontból a másikba. Így nem kérdés, hogy az ilyen vállalkozások számára elengedhetetlen társ egy ilyen járgány.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.