kishaszongépjármű

Egy kishaszongépjármű számtalan szituációban nyújthat jó szolgálatot ha pontos, precíz és hatékony munkavégzésről van szó fizikai munka esetén. Ha pedig a praktikusság mesés vezetési élménnyel és kényelemmel is társul, akkor nem kérdés, hogy öröm lesz a munkaidő minden pillanata.

Milyen az ideális kishaszongépjármű?

Egy ilyen kishaszongépjármű méretei kifejezetten visszafogottak. A fülke szélessége például mindössze csak 1640 milliméter és előretolt típusú, ami az egyik fontos kulcsa a járművek mozgékonyságának és kezelhetőségének.

Ez pedig városi környezetben például kifejezetten hasznos lehet, ugyanis még szűk helyeken is lehet velük biztonságosan manőverezni. Így nem kell kerülőt tenni, hamarabb el lehet jutni egyik pontból a másikba, komoly hatékonyságot érve el ezzel.

Egy megfelelően felszerelt kishaszongépjármű olyan módon garantálja a csúcsteljesítményt, hogy méretei kisebbek, mint a hasonló kapacitással bíró társaié, nem beszélve a fokozott kezelhetőségről és a környezetbarát motorokról. Mindez pedig kifejezetten versenyképes költségekkel párosul, ami szintén hatalmas előnyt jelent mind a vásárlás, mind pedig a használat során.

A kishaszongépjárművek világában elképesztően széles a választék, ugyanis a rövid vagy hosszú tengelytávú változatok szimpla- vagy duplakerekes hátsó tengelyekkel is probléma nélkül kombinálhatók, így ennek köszönhetően pedig csaknem 1400 különböző változat közül lehet választani. Ennek köszönhetően pedig mindenki megtalálhatja közöttük azt a verziót, amely az adott munkakörhöz a leginkább megfelelő.

Komoly súlyú vagy méretes terhekkel is elbír

kishaszongépjármű

Egy jól megválasztott kishaszongépjármű elképesztően nagy terheket is elbír, hála az acél négyzet profil- elemekből épített, robusztus létravázas alváznak, valamint a dupla parabola laprugós hátsó felfüggesztésnek.

Mindezeknek hála az alváz terhelhetősége 1,6 tonna is lehet, amely nincs hatással sem a tapadásra, sem pedig az úttartásra a szállítás során. Ezen felül a motorhoz, valamint a sebességváltóhoz egyaránt rendelkezésre állnak akár 16 kW teljesítményű kihajtások.

A motor pedig 1500 cm3 hengerűrtartalmú, négyhengeres soros kialakítással, kettős felső vezérműtengely-elosztással és közvetett elektronikus befecskendezéssel. Rövid- és hosszú hatótávú változatok érhetők el a naponta megtett közlekedési távolság mértékétől függően.

Vagyis a kérdés nem az, hogy létezik az ideális kishaszongépjármű az Ön számára. Csupán arra kell választ találni, hogy melyik a tökéletes választás a széles kínálatból.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.