bárszék

Alapvető tendencia az ingatlanok terén, hogy egyre kisebb otthonok készülnek, így bizony a helykihasználás is új értelmet nyer. Sőt, még a nagyobb alapterülettel rendelkező lakások, házak esetén is alapvető cél, hogy minden négyzetmétert a lehető legjobban használjanak ki a lakók.

Éppen ezért akadnak olyan multifunkciós bútordarabok, amelyek ennek köszönhetően indultak hódító útjukra. Ilyenek többek között a Prémium bútoráruház bárszékei, amelyek szinte minden otthonban igazán kapóra jönnek. Mai írásunkban mutatjuk is, hogy miért!

A kis terek megmentője

Talán nem is kell ahhoz túl nagy fantáziával rendelkezni, hogy tudjuk, ha csak kis tér áll a rendelkezésünkre, akkor igen kreatívan kell arra törekedni, hogy minél jobban kihasználjunk minden négyzetcentimétert.

Ennek egyik módja a bárszékek használata. Garzonlakásokban és panelek konyháiban kiváltképp kapóra jöhet.

Akár egy lenyitható asztallal, akár a konyhapulthoz tolva máris nagyszerű lehetőséget teremt akár arra, hogy gyorsan bekapjunk valamit, vagy akár egy komplett étkezést lebonyolítsunk. Ha igazán stílusosak szeretnénk lenni, akkor egy bárasztallal is megfejeljük a 2, legfeljebb 3 bárszéket.

Óvakodni kell a túlzásoktól, mert a túl sok székkel épp ellenkező hatást érhetünk el, vagyis tele lesz a tér, és nem fogunk tudni megmozdulni…

A nagy beszélgetések fültanúja

Természetesen annak sem kell lemondania ezeknek a kecses bútordaraboknak a használatáról, akinek tágas otthon, hatalmas konyha és étkező adatott meg.

Minden bizonnyal te is láttad már filmeken a következő jelenetet: reggel a gyerekek indulás előtt felsorakoznak a nagy méretű konyhasziget egyik oldalán, felpattannak a bárszékekre, és villámgyorsan bekanalazzák a kukoricapelyhet.

Vagy épp egy fárasztó munkanap után hazaesik az anya este későn, a férj pedig tölt neki egy pohár bort, és a konyhasziget két oldalán állva eresztik ki a gőzt, és segítik egymást a hétköznapok nehézségeiben.

Ugye, neked is megvannak ezek a momentumok?

Látod, újabb funkció, ami miatt érdemes invesztálni 2-3 ilyen bútordarabba. Sőt, ha akkora a helyiség, akár több is elférhet. Kitűnő átmenetet képez a konyha és az étkező között, lehetőséget teremt arra, hogy egy-egy gyors falatot kényelmesen bekaphass, és még akkor sem vagy elszigetelve, amikor főzöl, hiszen akár társaságként bármely családtagod is odaülhet valamelyik bárszékre!

Találd meg a saját stílusod!

Persze nem meglepő módon minden lakberendezési irányzat követője megtalálhatja azt a darabot ebből a bútorból is, amelyik legjobban passzol a stílusához és ízléséhez.

Kiváltképp igaz ez akkor, amikor a Prémium bútoráruház bárszékei és bárasztalai között keresgélsz, garantáltan nem fogsz üres kézzel távozni! Megvan már, hogy hova fogod tenni őket?

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.