cipő

Amikor cipővásárlásról van szó, automatikusan a nők jutnak az eszünkbe. Pedig a férfiaknak ugyanúgy szükségük van kényelmes, vízálló, meleg és mutatós őszi lábbelikre.

Nem egy olyan úriember van, akinek örömet szerez, ha megtalálja magának a tökéletes darabot, hiszen ezek a kiegészítők ugyanúgy öltöztetnek, mint bármi más. Az őszi időszakban jöhetnek a zártabb változatok, amik az irodában is megállják a helyüket.

Ebben a cikkben olyan változatokat mutatunk meg, amelyek garantáltan remek választást jelentenek erre az évszakra.

Férfi csizma előtérben

Ha szeptemberben nem is, októberben már biztosan megérkezik az őszies időjárás. Ilyenkor a nappalok rövidülnek, a reggelek már hűvösek, de este sincsen túlzottan meleg. A Borgo.hu férfi csizmái és bakancsai között bőven akad olyan lábbeli, ami kiváló megoldást jelenthet az idei szezonban.

Mivel vannak olyan napok, amikor huszonnégy óra leforgása alatt átélhetjük mind a négy évszakot, így a választás során nagyon alaposnak kell lennünk.

Az őszi cipő nem lehet túl meleg, hiszen napközben befülled benne az ember lába. Nem lehet túl vékony sem, hiszen reggel fázni fogunk, de az sem jó, ha átázik, ugyanis gyakran esik az eső. De akkor mi a legjobb választás?

Egy bokacsizma, ez ugyanis arany középutat jelent a sportcipő és a vastag bakancs között. Az átmeneti cipő tehát már nem csak a nők privilégiuma, a gyártók már a férfiakról sem feledkeznek meg.

Milyen a tökéletes bokacipő?

Az urak egy része a vékony, másik részük a vastag talpú lábbeliket szereti, de ugyanez elmondható a színek tekintetében is. Egyesek a feketét részesítik előnyben, de nem ritka az sem, ha valaki kék vagy egyéb élénkebb árnyalatban szerez be magának őszi lépőt. A bokacipő szinte minden esetben átmenetet jelenthet, hiszen nem túl vastag, nem túl vékony, nem túl hosszú és nem is túl rövid.

Az enyhe telek miatt ráadásul egy minőségi bokacsizma akár tavasz végéig is viselhető, hiszen egy vastagabb zoknival a hidegebb téli napokon sem kell fáznunk. A praktikus és kényelmes, nem utolsósorban sokoldalú lábbeli kapcsán azonban nem árt, ha a férfiak tisztában vannak a saját stílusukkal.

Persze széles választékban kaphatóak, hiszen sokszor viseljük őket öltönyhöz vagy éppen farmerhez, így az adott darabnak minden esetben meg kell állnia a helyét.

Miből válogathatunk?

A Knup Sandic barna férfi bakancs kiváló választás elegáns hétköznapokra, amikor szükség van egy meleg cipőre. Ez a változat öltönynadrághoz is kiváló választás, emellett maximális tapadást nyújt, biztos talajfogást biztosít, így a csúszós utak sem jelenthetnek akadályt. Az energia-visszaadásért felelős középtalp és a tömörített talpágy minden tereptípuson kimagasló komfortot eredményez.

Az őszi szezon másik kedvence az Emaks NO1 szürke bakancs, aminél jobbat biztosan nem találhatunk. Legyen szó városi kalandokról, szabadtéri programokról, esetleg egy erdei kirándulásról, minden esetben megállja a helyét. Az innovatív talpkialakítás igen kényelmes, így egész napos viseletre is alkalmas.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.