platós kisteherautó

Amikor méretes és súlyos rakomány elszállításáról van szó, sokan gondolkoznak nagyobb méretű járművekben, amelyek segítségével könnyedén eljuttathatja mindezeket A pontból B pontba. Pedig egy platós kisteherautó is képes arra, hogy elboldoguljon egy ekkora teherrel.

Mégis mitől rendelkezik ekkora teherbírással egy platós kisteherautó?

Az alapvetően nagy teherbírású platós kisteherautó igen komoly előnyökkel bír, amelynek titka a felépítésében rejlik. Az alumínium lehajtható oldalfalak megkönnyítik a le-és felpakolást, ugyanis három oldalról nyitható 40 cm magas alumíniumötvözetről van szó.

A rakterület és a rugalmas platóméret pedig a kisebb és nagyobb méretű dolgok egyik pontból a másikba való szállítását egyaránt segíti. A választott tengelytávtól és a szállítási igényektől függően választhat standard vagy extra hosszú platóméretet is.

A platós kisteherautó kínálatban négy különböző járműépítmény is található, amely a rövid vagy hosszú tengelytávú változatokat szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel kombinálja. Ennek köszönhetően pedig mindenki megtalálhatja közöttük a számára leginkább megfelelőt.

Ráadásul a platós kisteherautók lelke az 1500 köbcentis, négyhengeres, kéttengelyes, elektronikus befecskendezésű motor teljesítményét jelentik. Ez pedig short és rövid, illetve hosszú hatótávú változatban kapható a feladat jellegétől függően.

Mennyit bír egy ilyen jármű?

platós kisteherautó

A platós kisteherautó arra van tervezve, hogy a szó szoros értelmében helyet adjon a munkának. Bizonyos modellek ugyanis akár 1440 kg hasznos teherrel is elbírnak, ráadásul akkor is nagyon praktikusak ha éppen nagy méretű raktérre van szükségük. Hiszen a plató sík és szabályos felülete mindössze 79 cm-re található a talajtól, amely akár 4 euro raklap elhelyezésére is alkalmas.

Mindezeken felül a nehéz és kiálló terhek sem jelentenek problémát egy ilyen autó esetében. A raktérhez való könnyű hozzáférés és a praktikus rögzítőrendszerek egyszerűvé és biztonságossá teszik a szállítást.

Mindez lehetővé teszi a hatékony, precíz és fáradtságmentes munkavégzést akkor is, ha különösen méretes vagy nehéz dolgok szállításáról van szó. Ez pedig megkönnyíti a mindennapokat fizikai munka esetén is.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.