fényfüzér

Napjainkban már nem akadály, hogy felejthetetlen karácsonyi köntösbe öltöztessük otthonunkat, sőt akár az egész külső teret, a kertünket is fényárba boríthatjuk. Színváltós, meleg fehér, időzítős fényforrások közül is válogathatunk, ráadásul különleges kivitelben, például jégcsap formában.

Kültéri karácsonyi égősorok, ünnepi világítás a kertbe

A Deconline.hu kültéri fényfüzér választéka bőséges termékpalettát ölel fel, köztük LED-es égőket, jégcsap-dekorációt, napelemes fényfüzért. Meghitt hangulatot teremthetünk a különleges égősorok segítségével, melyeket kültéri használatra terveztek.

A karácsonyi filmekben látott fényárban úszó otthonok megvalósítása nem kiváltság, magunk is megtervezhetjük a saját kis ünnepi birodalmunkat. Ehhez nem lesz másra szükségünk, mint néhány jégcsapfüzérre, egy-egy napelemes díszre és LED-es égősorra.

Nem számít, hogy zord tél tombol vagy enyhe időjárás, a választott kültéri fényforrások ellenállnak a környezeti viszontagságoknak. Tegyük emlékezetessé a szeretet ünnepét azáltal, hogy a kertünket és a teraszunkat is díszes köntösbe öltöztetjük.

Az energiafogyasztás miatt sem kell aggódnunk, ugyanis a legtöbb dekorelem alacsony fogyasztású, így ha energiatakarékosan és tudatosan szeretnénk eljárni, döntsünk a LED világítások mellett.

Hogyan díszíthetünk a fényfüzérekkel?

A legszebb álomképekbe illő környezetet is létrehozhatjuk, elhelyezhetjük a fákon, bokrokon, de különféle formációkat is kialakíthatunk a világító dekorációk segítségével.

Ott van például a teraszkorlát, ne hagyjuk ki a lehetőséget, hiszen csodaszép díszletnek adhat teret. Sőt, akár az esőcsatornára is felfűzhetjük őket, a kreativitásunknak csak mi magunk szabhatunk korlátot.

Határozzuk meg az elvárásainkat: folyamatos világításra, netán időzítősre, fényeffekteket megjelenítő, villogó funkciót is kínáló megoldásra vágyunk? Ezek lényeges szempontok, különösen, ha a vendéglátást kiegészítjük egy kertben tett sétával.

Ha pedig betlehemet is elhelyezünk kint, fontos, hogy központi szerepet kapjon, így a fényforrások elengedhetetlenek.

A hosszúság és a színvilág

A fényfüzérek hosszúsága is döntő a LED-ek színe mellett. Sem a túl hosszú nem ideális, sem a rövid, hiszen mindegyik véglet akadályozhat a tökéletes díszlet megvalósításában. A legkelendőbbek 35, 50 és 70 m hosszúságúak, melyekkel bátran kísérletezhetünk a dekorálás során.

Ami pedig a színeket illeti, egyéni ízlésünk és a külső környezetünk függvénye, hogy melyik változat bizonyul a legjobb választásnak: meleg fehér, hideg fehér, színváltós vagy épp az effektes.

Akár a jégcsap formációt preferáljuk, akár a klasszikus világító fénygömböket, végigfuttathatjuk a ház oldalán, a nyílászáróknál és a növényeknél is. Teremtsük meg a saját mesebeli világunkat, amelyben újra gyermekek lehetünk.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.