kertészet

Ingyenes hirdetési lehetőséggel vár mindenkit a Lépés Magazin oldal. Így azok is, akik állást, munkát kínálnak, feladhatják itt az álláshirdetésüket. Ingyenesen. A munka világ nem egyszerű, a kereslet és a kínálat találkozása több tényezőtől függ. A lényeg, hogy hiába írjuk be a keresőbe, hogy munka, job, vagy állás – nem biztos, hogy a releváns találatokat kapjuk meg.

Potenciális jelöltek a fókuszban

A hirdetők számára fontos, hogy hirdetéseik eljussanak a legjobb jelentkezőkhöz. Ehhez azonban több tényezőre is szükség van. A hatékony álláshirdetés ugyanis a felvételi folyamat alapvető része.

Egy egyszerű álláshirdetés megírása nem bonyolult, pillanatok alatt elvégezhető, azonban ha valaki valódi eredményeket szeretne elérni, a legjobb, ha több időt szán a hirdetés megfogalmazására, összeállítására. Gondol arra, hogy milyen információk fogják megragadni a potenciális jelölteket.

Így a munkakör neve, címe az első és legfontosabb. Ez az az elem, ami megragadja a pályázó figyelmét, így amikor hirdetést fogalmazunk meg, győződjünk meg arról, hogy a munkakör neve egyértelműen kapcsolódik a valósághoz, könnyen érhető.

Például ha értékesítési vezetőt keresünk, akkor írjuk ki ezt: értékesítési vezető és ne olyan divatos és ködös dolgot, mint például a márkanagykövet. Hisz hiába hangzik jól, így soha nem fogják megtalálni az álláshirdetésünket. A homályosság helyett legyünk világosak.

Kötelező elemek

Fontos, hogy felvázoljuk a szükséges készségeket és ne felejtsük el megkülönböztetni a kötelező elemeket az egyebektől. Természetesen a kötelező feltételek mellett szerepeltethetjük, hogy mi az, ami előnyt jelent egy állás betöltésénél, de válasszuk ketté ezt a két kategóriát.

Az álláshirdetésnél fontos, hogy röviden írjuk le, hogy mire is számíthat az, aki megkapja az adott munkát. Ez az összefoglaló lehetőleg a hirdetés elején szerepeljen, keltse fel a figyelmet és így valószínűbb, hogy a jelentkezők utána végig is olvassák a hirdetést.

Tehát az első pár mondat legyen vonzó és szerepeljen benne minden lényeges dolog. Úgy, mint a munka neve, a munkavégzés helye és lehetőleg a fizetés is.

Lépés Magazin

Kép forrása: Pexels.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.