VPS bérlés

Amikor indul egy weboldal, általában nagy remények fűződnek hozzá. Eleinte azonban általában a legtöbben egy kisebb induló csomagot választanak, majd ha megnövekszik a látogatók száma, akkor szoktak a tulajdonosok elgondolkodni azon, hogy hogyan kellene kezelni a nagyobb forgalmat.

Megoldást jelent SSD VPS bérlés az AB Plusztól. Ez a konstrukció kifejezetten alkalmas a megnövekedett látogatottságú weboldalak forgalmát kiszolgálni. Emellett akkor is érdemes ebben gondolkodni, ha sajátos beállításokat szeretnél végezni a honlapodon.

Ezért igazán jó megoldás a VPS

A VPS szerverek árkategóriájukat tekintve sokkal kedvezőbbek, mintha fizikai szerverre kellene beruháznod. Remekül lehet őket skálázni, ami rendkívül praktikus, hiszen ha később tovább nőne a felhasználóid száma, akkor is ki lesz mindenki szolgálva.

Amennyiben igényed volna magas I/O műveletekre, akkor mindenképpen érdemes szétnézned az SSD háttértárral rendelkező VPS csomagok között. Igen, csomagok, ugyanis nem csak egyetlen VPS csomag létezik.

Kik járnak igazán jól egy VPS csomaggal?

Az, akinek cége van vagy egy vállalatot vezet, bölcs döntést hoz, ha költséghatékony VPS szerverre ruház be. Így nem kell több százezer forintot kidobni az ablakon fizikai szerverekre. Nem lesz a későbbiek során abból sem probléma, hogy mi legyen az elavult vassal.

A virtuális szerverek nemcsak költséghatékonyak, de egyszerűen kezelhetők és praktikusak is. A VPS változatoknak saját hardvereik vannak, és működtetésükről egyéni operációs rendszer gondoskodik.

Mindenki megtalálhatja a számításait

Mivel az egyes honlaptulajdonosok igénye eltérő, ennek megfelelően az AB Plusznál nem csupán egyféle VPS csomagot hoztak létre. Jelenleg nyolc különböző lehetőség közül tudsz választani.

Dönthetsz úgy, hogy nem kötelezed el magad hosszú időre. Ebben az esetben havonta kell fizetned az általad kiválasztott csomagért. Amennyiben biztos vagy abban, hogy legalább egy évre szeretnél előfizetni, akkor érdemes az éves díjfizetést választanod. Ez utóbbi esetben ugyanis anyagilag jobban jársz egy kicsit. A döntés a tiéd természetesen.

Mit tartalmaz egy VPS csomag?

Még egyetlen szolgáltató esetében is annyi különböző VPS csomag létezik, hogy hosszú bekezdéseken át sorolhatnánk a tartalmukat. Vannak azonban jócskán közös pontok.

Az AB Plusz esetében minden opció tartalmaz legalább egy darab vCPU-t, a legnagyobb változat szám szerint hármat. Jár ezen felül hozzájuk egy darab fix IP cím, root SSH hozzáférés. A csomagok tartalmát képezi a Vmware hypervisor is. Jó hír, hogy szabadon választható az operációs rendszer.

A fő különbség a VPS csomagok esetében a ram és a tárhely mérete. Az AB Plusznál a legkisebb csomaghoz 256 MB RAM és 5 GB SSD tárhely jár, míg a legnagyobbhoz 6 GB RAM és 80 GB SSD tárhely.

Azért, hogy senkinek se kelljen olyasmiért fizetnie, amit valójában nem is használ ki, a két véglet között hat opciót is létrehoztak ennél a szolgáltatónál. Így mindenki megtalálhatja azt a konstrukciót, ami számára a legideálisabb.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.