ZöldségekSpenót termesztése – Részletes útmutatóA spenót feltehetően a Közel-Keletről származó növény, mely a libatopfélék családjába tartozik. Európába, pontosabban Spanyolországba ...Szerző:Zoldsegtermesztes.huoktóber 28, 2020
ZöldségekSárgarépa termesztése – Részletes útmutatóA sárgarépa, az Európában és Délnyugat-Ázsiában honos vadmurok (Daucus carota) termesztett alfaja, fontos zöldségnövény. Kétéves ...Szerző:Zoldsegtermesztes.huoktóber 28, 2020
ZöldségekUborka termesztése – Részletes útmutatóAz uborka (Cucumis sativus) a tökfélék családjába tartozó zöldség, melynek termését fogyasztjuk. Lédús, kiváló szomjoltó ...Szerző:Zoldsegtermesztes.huoktóber 28, 2020
ZöldségekSalottahagyma termesztése – Részletes útmutatóA salottahagyma vagy mogyoróhagyma (Allium ascalonicum) valószínűleg Közép-vagy Délkelet-Ázsiából származik és később innen jutott el ...Szerző:Zoldsegtermesztes.huoktóber 28, 2020
ZöldségekPóréhagyma termesztése – Részletes útmutatóA póréhagyma (Allium porrum) a hagymák családjába tartozó évelő növény, mely a francia és a ...Szerző:Zoldsegtermesztes.huoktóber 28, 2020
ZöldségekPatisszon termesztése – Részletes útmutatóA patisszon a tökfélék családjába tartozó növény, melyet lapított csillag alakú vagy gömbölyű termése miatt ...Szerző:Zoldsegtermesztes.huoktóber 28, 2020
ZöldségekPadlizsán termesztése – Részletes útmutatóA padlizsán (Solanum melongena) a burgonyafélék családjába tartozó növény, mely Délkelet-Ázsiából származik, innen jutott el ...Szerző:Zoldsegtermesztes.huoktóber 28, 2020
ZöldségekKelkáposzta termesztése – Részletes útmutatóA kelkáposzta a káposztafélék családjába tartozó zöldség, mely a fejes káposztához hasonlóan kétéves növény. Nem ...Szerző:Zoldsegtermesztes.huoktóber 28, 2020
ZöldségekKarfiol termesztése – Részletes útmutatóA karfiol a káposztafélék családjába tartozó növény, mely főként Európában népszerű zöldség. C-vitaminban és ásványi ...Szerző:Zoldsegtermesztes.huoktóber 28, 2020
ZöldségekKaralábé termesztése – Részletes útmutatóA karalábé a káposztafélék családjába sorolható zöldség, mely elmaradhatatlan hozzávalója egy ízletes húslevesnek. Elkészíthető töltve ...Szerző:Zoldsegtermesztes.huoktóber 28, 2020